Model Boat Mayhem - Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length.
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Waverider mouldings sea dancer onboard video  (Read 1417 times)

samuelmerry

  • Guest
Waverider mouldings sea dancer onboard video
« on: June 16, 2011, 01:59:58 PM »

Hi all

Onboard video of my wavrider mouldings sea dancer. getting a lot of torque roll resulting in poor handling. the boat only runs for about 2 mins but have left the FAILED attempts to recover with a crappy electric boat on for comedy effect!  {-) {-) {-) {-)

had to wade in and get it eventually.  <:(

radio box was full of water so ended running. need to find that leak!!!!!  O0 O0 O0

low quality as it was shot using a 20 keychain camera......

http://www.youtube.com/watch?v=ftieQ-XIk0M
Logged

HS93 (RIP)

  • Full Mayhemer
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 2,949
  • I cannot spell , tough
  • Location: Rainhill UK
Re: Waverider mouldings sea dancer onboard video
« Reply #1 on: June 16, 2011, 03:07:05 PM »

I think you have a problem with eather the mounting/ positioning or the camera, we have used a few 3 in fact different types  and not had any of the distortion you get on tickover has the boat got an ignition system?

these are of red181s boat one is right next to the motor and no problems, and it goes 20mph plus one is trying to find the source of a rattle turned out to be a naked motor

http://www.youtube.com/user/pmdevlin1#p/u/17/HfjAm3l7A0M

http://www.youtube.com/user/pmdevlin1#p/u/16/DJqa2csz9Ig

Peter
Logged

samuelmerry

  • Guest
Re: Waverider mouldings sea dancer onboard video
« Reply #2 on: June 16, 2011, 04:25:52 PM »

The boat has a stock zenoah g260pum therefore it does have an ignition system, there is quite a lot of vibration on tick over which is what i attribute the distortion to....
Logged
Pages: [1]   Go Up