Model Boat Mayhem

Please login or register.

Login with username, password and session length.
Pages: [1] 2   Go Down

Author Topic: error on ModelwarshipsUK forum??  (Read 3619 times)

davidm1945

  • Full Mayhemer
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 344
  • Location: Worcestershire UK
error on ModelwarshipsUK forum??
« on: November 03, 2011, 10:23:01 PM »

Anybody else having problems accessing the topics, I can access the site but cannot read an individual topic

ModelwarshipsUK Forum
http://modelwarshipsuk.informe.com/forum/

or the

The Model Warship Forum
http://rnwarships.informe.com/forum/


I get this message when viewing a topic, just worried it's my system as it's both of them

Language file abbcode.php : /var/www/portal_v3/forum/language/en_us/mods/abbcode.php couldn't be opened.
Logged
Never worry about theory as long as the machinery does what it's supposed to do. Robert A Heinlein.

madrob

  • Guest
Re: error on ModelwarshipsUK forum??
« Reply #1 on: November 03, 2011, 10:36:07 PM »

Hiya Darren
i can see both sites ok no problems
Logged

boatman 101

  • Guest
Re: error on ModelwarshipsUK forum??
« Reply #2 on: November 03, 2011, 10:37:07 PM »

HI DARREN yes i  got the same error come up but when i loogged into both forums i had no more probs
chris
Logged

davidm1945

  • Full Mayhemer
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 344
  • Location: Worcestershire UK
Re: error on ModelwarshipsUK forum??
« Reply #3 on: November 03, 2011, 11:30:14 PM »

mmm, looks like my PC then  {:-{ cleared cache etc and logout/login

Get it on both IE and Chrome.....

Still getting it...

Will have a play tomorrow night, see what is doing it..
Logged
Never worry about theory as long as the machinery does what it's supposed to do. Robert A Heinlein.

davidm1945

  • Full Mayhemer
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 344
  • Location: Worcestershire UK
Re: error on ModelwarshipsUK forum??
« Reply #4 on: November 04, 2011, 08:45:12 AM »

That's odd, just got into work, tried it from here on a completely different PC....Same error... I can't get in here either.. >:-o
Logged
Never worry about theory as long as the machinery does what it's supposed to do. Robert A Heinlein.

brianc

  • Guest
Re: error on ModelwarshipsUK forum??
« Reply #5 on: November 04, 2011, 12:53:04 PM »

Your not the only one Darren, a few guys are having the same problem.
Logged

davidm1945

  • Full Mayhemer
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 344
  • Location: Worcestershire UK
Re: error on ModelwarshipsUK forum??
« Reply #6 on: November 04, 2011, 01:25:24 PM »

mmmm

Tried all sorts....no go...

Could there be a corruption of the database?

Weird that it is both sites and both use the same informe..
Logged
Never worry about theory as long as the machinery does what it's supposed to do. Robert A Heinlein.

pugwash

  • Guest
Re: error on ModelwarshipsUK forum??
« Reply #7 on: November 04, 2011, 02:12:19 PM »

Hi Darren - I am only having the problem viewing topics on MWUK,  the MWS forum is working OK.
Last night when you were having trouble both these sites were working for me. Would appear the
problem is on the  site and not your PC.

Geoff
Logged

davidm1945

  • Full Mayhemer
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 344
  • Location: Worcestershire UK
Re: error on ModelwarshipsUK forum??
« Reply #8 on: November 04, 2011, 03:14:09 PM »

Cheers Geoff, least my pc is in the clear

Can't get on via mobile either.

Cheers
Logged
Never worry about theory as long as the machinery does what it's supposed to do. Robert A Heinlein.

madrob

  • Guest
Re: error on ModelwarshipsUK forum??
« Reply #9 on: November 04, 2011, 03:36:39 PM »

Ive had a email this morning from informe this morning explaining that they have a problem which may effect some people, no explination as to what kind of problem or when its going to be fixed
Logged

davidm1945

  • Full Mayhemer
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 344
  • Location: Worcestershire UK
Re: error on ModelwarshipsUK forum??
« Reply #10 on: November 05, 2011, 11:21:21 PM »

Just doing a little dective work....

Looks like if you change the language database to en_uk that may help....

Maybe worth a try??
Logged
Never worry about theory as long as the machinery does what it's supposed to do. Robert A Heinlein.

mikearace

  • Guest
Re: error on ModelwarshipsUK forum??
« Reply #11 on: November 05, 2011, 11:34:43 PM »

Having a similar problem
Logged

pugwash

  • Guest
Re: error on ModelwarshipsUK forum??
« Reply #12 on: November 05, 2011, 11:55:31 PM »

I still can't get right into the forum but obviously some people can as there are now three new posts

Geoff
Logged

JB

  • Full Mayhemer
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 525
  • Resting in Drydock.
  • Location: Near Preston
Re: error on ModelwarshipsUK forum??
« Reply #13 on: November 06, 2011, 12:03:11 AM »

Its all working fine for me, no problem reading any of the threads...I'm using Firefox 7.0.1

JB.
Logged
XJ6 - Powered by Jaguar   JB - Powered by Model Boat Mayhem - Currently On sabattical (forced-unpaid!)

The long Build

  • Guest
Re: error on ModelwarshipsUK forum??
« Reply #14 on: November 06, 2011, 12:04:13 AM »

I have no Issues with either site since this thread started, all seems ok for me.
Logged

brianc

  • Guest
Re: error on ModelwarshipsUK forum??
« Reply #15 on: November 06, 2011, 07:47:47 AM »

No problems my end either, although I do know  a fair number of people are having issues.
I`ve reported it to the admin teams on both MWUK  and The model Warship Forum but it seems they are unable to fix it as the problem is with Informe.
Logged

redpiperbob

  • Guest
Re: error on ModelwarshipsUK forum??
« Reply #16 on: November 06, 2011, 09:09:30 AM »

Hi All
I am having the same problem


General Error
Language file abbcode.php : /var/www/portal_v3/forum/language/en_us/mods/abbcode.php couldn't be opened.

Anybody any ideas
Bob
Logged

RaaArtyGunner

  • Guest
Re: error on ModelwarshipsUK forum??
« Reply #17 on: November 06, 2011, 09:35:38 AM »

Working OK down under  :-)) :-))
Logged

snowwolflair

  • Guest
Re: error on ModelwarshipsUK forum??
« Reply #18 on: November 06, 2011, 01:54:20 PM »

There is an Informe error affecting all of their hosted Forums.  Access is random and some people are unaffected whilst others are badly affected.

We have tried changing user settings but this only makes it worse.  Inform are aware of the problem and we hope for a resolution.
Logged

snowwolflair

  • Guest
Re: error on ModelwarshipsUK forum??
« Reply #19 on: November 06, 2011, 02:25:40 PM »

Would someone with the error please check if they can see their user control panel, whether their language settings are set to British English.  If not please try changing the setting to this language setting and pm me with the result.

Thanks
Logged

snowwolflair

  • Guest
Re: error on ModelwarshipsUK forum??
« Reply #20 on: November 06, 2011, 07:09:10 PM »

Ok

For both the ModelwarshipUK and The Model Warship Forum members with problems, we seem to have a possible solution.

It looks as if the problem is with a file for "American English"

By going to the User Control Pannel in your forum please ensure that your language setting is "British English".

Several people have reported this has remedied their problems.
Logged

snowwolflair

  • Guest
Error on The Model Warship Forum (and other forums hosted by Informe) 6th Nov
« Reply #21 on: November 06, 2011, 07:15:03 PM »

Ok

For both the ModelwarshipUK and The Model Warship Forum members with problems, we seem to have a possible solution.

It looks as if the problem is with a file for "American English"

By going to the User Control Pannel in your forum please ensure that your language setting is "British English".

Several people have reported this has remedied their problems.
Logged

RaaArtyGunner

  • Guest
Re: error on ModelwarshipsUK forum??
« Reply #22 on: November 06, 2011, 08:44:21 PM »

Am now experiencing the "language" error.

Can't find the user control panel.

Am visiting site as a guest
Logged

davidsg1a

  • Guest
Re: error on ModelwarshipsUK forum??
« Reply #23 on: November 06, 2011, 09:40:22 PM »

I was getting that problem as well, but I logged out and then logged back in again and it work.

David
Logged

snowwolflair

  • Guest
Re: error on ModelwarshipsUK forum??
« Reply #24 on: November 06, 2011, 10:32:46 PM »

Am now experiencing the "language" error.

Can't find the user control panel.

Am visiting site as a guest

The admin team cannot change a users preferences so you need to keep trying to log on untill it let's you in.  This seems to happen every so often.  My guess is that the error file has a number of user limit and when too many people across the entire Informe forum base try to use it it locks up.  As its the American English file try when the yanks are all asleep, in the morning.
Logged
Pages: [1] 2   Go Up