Model Boat Mayhem - Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length.
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Help bait boat is not responding properly  (Read 984 times)

Rileysboys

  • Shipmate
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1
  • Model Boat Mayhem is Great!
  • Location: Skemersdale
Help bait boat is not responding properly
« on: June 08, 2014, 07:55:26 PM »

Hi looking for some help I have AT standard bait boat, boat seems to work very lose range, however the lights are not coming on, also as soon as i move away from the boat it starts doing its own thing and can't do anything with it anyone know what could be causing this problem ? Thanx
Logged

Stavros

  • Guest
Re: Help bait boat is not responding properly
« Reply #1 on: June 08, 2014, 10:15:14 PM »

Could well be the transmitter gone duff.........Or even the reciever
 

Dave
Logged

chas

  • Full Mayhemer
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 374
  • now in los montesinos Spain.
Re: Help bait boat is not responding properly
« Reply #2 on: June 09, 2014, 08:32:16 AM »

Batteries. Check them under load.
Logged

malcolmfrary

  • Full Mayhemer
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 5,564
  • Location: Blackpool, Lancs, UK
Re: Help bait boat is not responding properly
« Reply #3 on: June 10, 2014, 08:55:37 AM »

Batteries. Check them under load.
"Batteries" includes not only the batteries themselves, but also the wiring going to wherever it goes, and the connections.
Logged
"With the right tool, you can break anything" - Garfield
Pages: [1]   Go Up