Model Boat Mayhem - Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length.
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: SubTech SF2  (Read 1508 times)

thegrimreaper

  • Full Mayhemer
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 384
  • Location: Ellesmere Port
SubTech SF2
« on: January 06, 2015, 01:32:00 PM »

Need help again guys I have a SubTech subsafe 2 fail safe to be fitted into 1 of my subs unfortunatley the plug and sockets have been cut off (no I dont know either, I got it with some other gear a while back now) does anyone still have one of these or the newer version  if so can you tell me which 3 wires are connected to the receiver and which 3 wires are connected to the servo I want to control I know I could contact the manufacturer but would they try to sell me a newer version or just not reply, thought I would ask on here first


thanks guys


Mark.
Logged
Don't lie, thieve, cheat or steal. The Government do not like the competition.

Subculture

  • Full Mayhemer
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 3,888
  • Location: North London
    • Dive-in to Model submarines
Re: SubTech SF2
« Reply #1 on: January 06, 2015, 03:25:25 PM »

Send Subtech and email, they should back up their products with instructions, even if you're not the original buyer. Some of them are downloadable as a pdf from their site, but not the item you have. However I'm sure it will be on file somewhere.

If all else fails, Skip Asay is on the Facebook group, and can probably give you some pointers. Can we see an image of the item? May be able to work it out from that.

thegrimreaper

  • Full Mayhemer
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 384
  • Location: Ellesmere Port
Re: SubTech SF2
« Reply #2 on: January 14, 2015, 09:41:34 PM »

all sorted thanks for the tips Andy it now works a treat


Mark
Logged
Don't lie, thieve, cheat or steal. The Government do not like the competition.
Pages: [1]   Go Up